Novo. Zabavno. Svaki dan

Neviđeno: Zapio se u Rumuniji, probudio se u Engleskoj

7.177

Znate kako su vam roditelji uvijek govorili da ne smijete previše piti? Izgleda da njemu to nisu rekli, jer obično piće s prijateljima, ovom se čovjeku pretvorilo u priču za filmski scenarij.

Svi volimo prije izlaska reći onu poznatu “Neću dugo, idem samo na jedno piće”, a čak iako ste planirali samo jedno piće, uvijek se nešto ispriječi u planu i jedno piće postane nekoliko njih. Slično se dogodilo i Mihaiu Danciu, čovjeku iz Rumunjske koji se jednu večer uputio u lokalni pub na piće s frendovima. Nekoliko pića i nekoliko sati kasnije probudio se 1 675 milja dalje od mjesta gdje je popio prvo piće – otvorio je oči i bio je u Londonu.

Nakon što se probudio sa žestokim mamurlukom, Mihai je shvatio da nešto nije u redu, a najčudnije nije čak bilo ni to što se probudio u nekom slučajnom dvorištu, već to što su svi oko njega pričali engleski. Bio je prekriven modricama i ogrebotinama i prije nego što se snašao, bio je u bolnici. Kada su mu otkrili gdje je, nije mogao vjerovati, jer kako je rekao, zadnje čega se sjeća je da je sjedio s prijateljima u lokalnom pubu u gradiću u Rumunjskoj gdje stanuje i pokušavao ih uvjeriti da si može naći posao.

Znamo da geografija nije svima jača strana pa evo pomoći. Karta ispod pokazuje točku s koje je naš partyjaner krenuo i točku gdje je završio, a ako se do sada nije činilo kao da je prevalio dalek put, pogledajte ovo.

1657 nijansi piva

 

Medicinska sestra Adina Costache, koja mu je saopštila da je u Londonu

 

Bolnica u kojoj je “odsjeo”